Sälja båt

Genuine Marine erbjuder båtförmedling av motorbåtar i alla storlekar. Vi har försäljningsbrygga och flytandekontor i expansiva Gustavsbergs hamn, mitt i skärgården, samt en hall för visning av båtar under vintern. I Gustavsbergs hamn finns flera båtförmedlare som tillsammans driver många besökare och intressenter under hela året och är en optimal plats för oss att sälja Er båt. Er båt exponeras dagligen av hundratals potentiella köpare som rör sig i hamnen eller tar en kaffe och glass i gästhamnen som ligger alledeles intill.

Vi erbjuder i samband med båtköpet en helthetslösning för köparen med finansiering, försäkring samt möjlighet till både sommar- och vinterplats. Vi samarbetar med Swedbank Finans gällande finansiering och är ombud av försäkringar från Atlantica. Dessutom har vi egen personal och kan tillhandahålla rekond av båtar, installation av utrustning, elarbeten samt båt- och motorservice. Köparen kan således få hjälp med allt redan vid köpet av sin nya båt.

Genuine Marine är medlem i SweBoat – Båtbranschens riksförbund. Vi står för kunskap, kvalitet och köptrygghet. Detta är extra trygghet för både säljare och köpare.

Vad gör Genuine Marine för att sälja Er båt?

Vi går igenom båten på plats, upprättar en varudeklaration samt testkör båten tillsammans med Er som säljare. Ni kan sedan bestämma i samråd med oss om vi ska tvätta, städa, polera eller på annat sätt förhöja båtens attraktionsvärde. Det är viktigt att ge presumtiva spekulanter ett gott första intryck, alltså är det viktigt att båten håller bästa skick när vi visar upp den. Efter signerat förmedlingsavtal tar vi fotografier och skriver en text om båten med dess utrustning, prestanda och användningsområde. Vi filmar även båten för att ge intressenter en mer överskådlig bild av just din båt. Annonsen och filmen visas på vår hemsida, Blocket och Sök Båt. Utöver detta genomför vi mailutskick till vårt kundregister. Kontakt med potentiella köpare, visningar och provturer med båten ombesörjs av oss. Extra trygghet för köparen är att vi har egen verkstad, lämnar garantier och kan hjälpa till med finansiering och försäkringar.

Vad kostar det att sälja båten via Genuine Marine?

0 - 375 000kr 10% inkl moms
376 000 - 450 000kr 9% inkl moms
451 000 - 1 000 000kr 8% inkl moms
1 001 000kr - 1 250 000kr 7% inkl moms
1251 000kr - 2000 000kr 6% inkl moms

Just nu har vi efterfrågan på märken som Monterey, Yamarin, XO, Buster, Faster, Aquador, Targa, Sea Ray, Askeladden, RIB m.fl.

Välkommen att kontakta oss per telefon 08-716 23 32 eller via mail.
Lägsta provision utgår med 20 000kr inkl moms för motorbåtar nyare än 15år och 25 000:- för motorbåtar äldre än 15år oavsett försäljningspris.
 

Intresseanmälan

  Jag godkänner hantering av personuppgifter

Finansiering

    

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.

Vi erbjuder förmånlig båtfinansiering från Swedbank Finans och Wasa Kredit med upp till 180 månaders löptid.

Välkommen att kontakta oss för mer information eller klicka på logotypen till vänster.

Försäkring

Dags att se över försäkringen? Genuine Marine erbjuder rabatterad försäkringspremie för er båt. Vi har märkesförsäkring för Mercury, Evinrude, Honda samt Suzuki.

Läs mer