Motorservice  

Genuine Marine utför båt- och motorservice i Stockholm, vi är baserade i Nacka och på Värmdö. Vi är auktoriserad verkstad för Evinrude och använder oss enbart av material och komponenter från originaltillverkarna. Vi utför service och reparationer på de flesta motorer och drev som t.ex. Volvo Penta, Mercruiser, Yamaha, Evinrude, Mercury, Honda och Suzuki. Vi utför motorservice av både inombordare och utombordare.

Våra servicebilar utgår från Nacka/Värmdö vilket gör att vi även möjlighet att utföra arbetet hos er som kund. Vi hjälper er även med upptagning och sjösättning av båt.

 


Vår motorservice inkluderar:

Provkörning motor  Smörjning rigg, rörliga delar 
Byte motorolja  Byte oljefilter 
Byte bränslefilter  Genomgång av kablar, 
kopplingar etc. 

Drevservice

Vid service av drev utför vi oljebyte, kontroll av anoder, smörjning av drev och sköld samt infettning av propelleraxel, kontroll av bälgar samt yttre skador på drev. Drevservice är alltid inkluderat i motorservice.

 

 

Finansiering

    

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.

Finansiering av service

Finansiera motorservice och reparationer, räntefritt. Välj avbetalning på 6 eller 12 månader, alternativt betala allt efter 4 mån.