Försäljning av motorer

Genuine Marine är medlem i SweBoat – Båtbranschens riksförbund. Vi står för kunskap, kvalitet och köptrygghet. Vi är auktoriserad verkstad för Evinrude, Honda Marine och Mercury. Vi är även återförsäljare av kvalitetsmotorer från Evinrude och Honda. Klicka på länkarna nedan för att se några av de motorer vi säljer.
Vi hjälper er med finansiering, klicka här för att räkna ut månadskostnad. De flesta motorer kostar mellan 500 - 1500kr/månad vid finansieringsköp.

Är det någon modell eller motorstyrka ni efterfrågar är ni välkomna att kontakta oss så hjälper vi er med detta.
Här kan ni ladda ner en lista över modeller och priser från Evinrude.

Evinrude är marknadens ledande leverantör av 2-taktsmotorer med direktinsprutning. Motorerna har fantastiska egenskaper med hög acceleration, kraftfullt vridmoment och låg ljudnivå. Hos Genuine Marine kan ni även köpa de oljor som ska användas i din Evinrude motor, läs mer här.

 

Evinrude

 

Finansiering

    

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.

Försäkring

Dags att se över försäkringen? Genuine Marine erbjuder rabatterad försäkringspremie för er båt. Vi har märkesförsäkring för Mercury, Evinrude, Honda samt Suzuki.

Läs mer