Honda BF50

Honda BF50 levereras med 25L bensindunk, fjärreglage, varvräknare, propeller samt power trim & tilt inkl. instrument.

Honda har åttagit sig att göra båtlivet lika ansvarsfullt som der är roligt genom att utveckla båtmotorer som är ännu mer miljövänliga. Utombordaren BF50 har minskat sina koldioxidutsläpp med över 30% utan att tappa i utförande och prestanda. Nu kan du njuta av båtlivet och veta att vår planet har lättare för att andas. Upplev en liten båtmotor med mycket kraft!

Som ett komplement till programmerad bränsleinsprutning (PGM-FI), innfattas utombordarna BF50 och BF40 av den nya BLAST-teknologin, ett styrsystem som justerar tidpunkten för tändningen avsevärt och optimerar luft/bränsle blandningen för att ge maximalt med kraft med minimal förbrukning av bränsle. En avsevärd förbättring av vridmoment vid låga varvtal. Eftersom avancerad elektronisk displayutrustning blir allt vanligare i alla typer av båtar har Honda strävat efter att utombordsmotorerna även fortsättningsvis ska uppfylla kundernas behov.

Nya BF50 följer kraven i den internationella standarden NMEA 2000 och är därmed kompatibla med ett brett utbud av elektronisk utrustning för marin användning. Denna internationellt erkända standard har utvecklats av NMEA och samlar kommunikationsprotokoll för marin elektronisk utrustning.

Hondas unika ytbehandlingsmetod används för att öka hållbarheten. Fyra skikt påförs och ger kraftfullt skydd mot rost, korrosion från saltvatten, försämringar på grund av ultraviolett strålning och andra element.

 

Kontakta säljare för ytterligare information och offertmateri.alval och utrustning

Victor Chamorro Karlsson
victor@genuinemarine.se

Roger Törnqvist
roger@genuinemarine.se

Specifikation

Vikt 96/98kg
Rigglängd 416/521mm
Motortyp 3 cyl
Urvarvning 5000 - 6000

Pris

Honda BF50 LRTZ, KAMPANJ 61 900kr
Honda BF50 SRTZ, KAMPANJ 61 900kr
Kalkyl Swedbank Finans  

Egenskaper

Högre vridmoment på låga varvtal
Economy controll
NMEA 2000
Trollingfunktion
4Front skydd mot UV-strålar
ECOmo
BLAST

Kampanjer

Här presenterar vi löpande kampanjvaror, se till att besöka oss ofta. Varmt välkomna!

Finansiering

    

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.

Försäkring

Dags att se över försäkringen? Genuine Marine erbjuder rabatterad försäkringspremie för er båt. Vi har märkesförsäkring för Mercury, Evinrude, Honda samt Suzuki.

Läs mer