Evinrude E-tec 75hk

Evinrude finns i två olika utföranden, E-tec (G1) och G2. Bägge utförandena finns i utvalda modeller som H.O (High Output). Det innebär att motorn är utrustad med extra många hk för den som vill få ut det lilla extra ut båtturen, eller anser att begränsningen som är satt på båten inte är tilltäcklig. Evinrudes motorer konserverar kunden själv vilket ökar enkelheten att t.ex. kunna fiska om skulle isen sedan släppa under någon vecka under vintern för att sedan konservera motorn igen. Allt sker genom gasreglaget.

Evinrude E-tec sträcker sig från 15hk till 300hk. 

Evinrude G2 (Generation 2) lanserades under 2015 och blev direkt en succé. Den tuffa designen och miljötänket i kombination med att kunden själv kan välja utseende skapade stor efterfrågan. Motorerna finns idag från 150hk till 300hk. 


Kontakta säljare för ytterligare information och offertmateri.alval och utrustning

Victor Chamorro Karlsson
victor@genuinemarine.se

Roger Törnqvist
roger@genuinemarine.se

 

 

 

Specifikation

Vikt 145kg
Rigglängd 20"

Pris

Evinrude E75DPGL 87 900kr
Evinrude E75DSL 87 900kr
Kalkyl Swedbank Finans  

Kampanjer

Här presenterar vi löpande kampanjvaror, se till att besöka oss ofta. Varmt välkomna!

Finansiering

    

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.

Försäkring

Dags att se över försäkringen? Genuine Marine erbjuder rabatterad försäkringspremie för er båt. Vi har märkesförsäkring för Mercury, Evinrude, Honda samt Suzuki.

Läs mer