Försäljning av båtar

Genuine Marine är medlem i SweBoat – Båtbranschens riksförbund. Vi står för kunskap, kvalitet och köptrygghet. Vi säljer CE-märkta och, om begagnade, varudeklarerade båtar samt har en ansvarsförsäkring och miljöpolicy. Vi säljer kvalitetsbåtar med högt renomé från varumärkena: Atlantic Marine, Faster, HR Boat och Monterey.

Faster tillverkar gedigna aluminiumbåtar som är perfekta för bad och fiske och för snabba transporter. Båtarna kräver minimalt med underhåll och passar för alla individer. Aluminiumbåtar är miljömässigt bra då materialet kan återvinnas.

Atlantic Marine och HR Boat har en lång historia inom båtbyggeri vilket avspeglar sig i båtarnas kvalitet och finnish. Finns i modellerna styrpulpet, daycruiser, bowrider och hyttbåt.

Monterey är handbyggda enligt sandwischkonstruktionen med livstids garanti på sina skrov. Fantastiska sjöegensaper och genuina amerikanska linjer med sol- och badmöjligheter.

Atlantic Marine

Faster

HR Boat

 

Finansiering

    

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.

Vi erbjuder förmånlig båtfinansiering från Swedbank Finans och Wasa Kredit med upp till 180 månaders löptid.

Välkommen att kontakta oss för mer information eller klicka på logotypen till vänster.

Försäkring

Dags att se över försäkringen? Genuine Marine erbjuder rabatterad försäkringspremie för er båt. Vi har märkesförsäkring för Mercury, Evinrude, Honda samt Suzuki.

Läs mer